Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Kwatery - 100 m od plaży - w CENTRUM Sopotu

Adres obiektu 3 Maja, 81-729 Sopot
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Anna
Dodano: 2018-08-13
Pobyt od: 2018-08-06 do 2018-08-10 IP: xx.11.90.2
 

Nie polecam. Brudno, głośno, fatalne warunki. Inna rzeczywistość niż na zdjęciach.


 
 

Ola
Dodano: 2018-08-11
Pobyt od: 2018-08-01 do 2018-08-04 IP: xx.11.90.2
 

Przestrzegam, mylące zdjęcia i opisy. Brud, smród i PRL. Hałas jak przy autostradzie lub na placu budowy.


 
 

Lena
Dodano: 2016-07-05
Pobyt od: 2016-06-22 do 2016-06-26 IP: xx.186.78.8
 
 
  

Bardzo miła i konkretna gospodyni. Jak chcieliśmy przedłużyć pobyt a nie miała dla nas miejsca zaraz znalazła nam pokój u znajomej. Polecam serdecznie.


 
 

Betinka
Dodano: 2012-08-09
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-08
 
 
 

Pokoje czyste, zadbane, wygodne. Cena akurat, gospodyni bardzo miła konkretna. Jedyny minus to wspólna łazienka na cztery pokoje (więc ciągła kolejka do niej). Do morza niedaleko, zdecydowanie polecam


 
Natalia i Tomek
Dodano: 2011-05-13
Pobyt od: 2011-05-06 do 2011-05-08
 

Spędziliśmy tam weekend majowy. Mieszkanie wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach, a dodatkowo jest wspaniale położone - do plaży 3 minuty, do dworca PKP 10 minut :) Kolejny plus - przemiła gospodyni :))) Dziękujemy za wspaniały pobyt :) Polecamy wszystkim! :)


 
Hanna G
Dodano: 2011-05-09
Pobyt od: 2011-05-01 do 2011-05-08
 

Majówka 2011 Pokoje, łazienka i kuchnia takie jak na fotografiach, gospodyni przemiła, do plaży bardzo blisko, do centrum 10 min spacerkiem, na parterze kamienicy tawerna Hiszpańska,na przeciwko jest sklep spożywczy.....polecam bo lokalizacja jest świetna wszędzie blisko.


 
P. i T.
Dodano: 2010-05-21
 

Spędziliśmy w tym mieszkanku wspaniałe kilka dni w okolicach tegorocznej Majówki, warunki naprawdę godne polecenia, Gospodarze bardzo mili, fotografie zamieszczone w ofercie oddają wiernie rzeczywistość :) Warto skorzystać!


 
justyna i łukasz
Dodano: 2008-07-16
 

Gospodyni bardzo miła, pokoje bardzo czyste i zadbane tak jak na zdjęciach, miła atmosfera. GORĄCO POLOECAMY


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie